Beveiligingstechniek – Projectleider – Landelijk

Salaris 3000 - 4500

Introductie

Voor een opdrachtgever actief binnen de high end beveiligingsoplossingen zijn we op korte termijn op zoek naar een Projectleider Beveiligingstechniek. 

Organisatie

Onze opdrachtgever is dé toonaangevende fabrikant en leverancier van elektronische-, cyber-, en fysieke beveiligingsoplossingen voor de vitale infrastructuur. Samen met hun klanten creëren de beveiligingsexperts de meest geschikte beveiligingsoplossingen voor de uitdagingen van vandaag. Onze opdrachtgever is een Nederlands technologiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Ze zijn wereldwijd actief en heeft vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten.

Functie

Als Projectleider coördineer je op procesmatige wijze diverse activiteiten in de uitvoering voor een grote en toonaangevend projecten. Je bent goed in staat om grote montageteams aan te sturen en ziet erop toe dat er conform (veiligheids-) voorschriften en KAM-procedures wordt gewerkt. Je stelt uitvoeringsplanningen op en stemt deze af met de betrokken afdelingen en teams. Daarnaast stel je financiële en operationele rapportages op en je informeert het management over de voortgang.

Je organiseert vergaderingen en je schrijft project- en V&G plannen. Je weet diplomatiek om te gaan met de belangen van diverse stakeholders en je kan goed werken in teamverband. Je monitort en optimaliseert continue de klanttevredenheid en bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening, waarbij je bijstuurt indien nodig.

Functie-eisen

Je bent klantgericht, betrouwbaar en initiatiefrijk. Verder zoeken wij iemand met:

  • minimaal een afgeronde HBO opleiding richting elektrotechniek of vergelijkbaar;
  • HBO werk- en denk niveau;
  • aantoonbare ervaring met het procesmatig aansturen van grote projecten;
  • tenminste 5 jaar ervaring als projectleider;
  • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • voor deze functie kan het zijn dat je veel moet reizen (landelijke inzetbaarheid).

Aanbod

Het betreft hier een vaste baan. Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever en je zal gaan werken onder de daar geldende voorwaarden. 

InlichtingenSollicitatie

Voor meer informatie over deze vacature neem contact met ons op via 088 – 3130690. Wij vertellen je graag meer over de organisatie en de mogelijkheden voor een kennismaking.


Je gaat solliciteren op:

Beveiligingstechniek – Projectleider – Landelijk

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Delen via:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp
Email

Jordy Pieterman

Solliciteren

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Je gaat solliciteren op:

Beveiligingstechniek – Projectleider – Landelijk

Persoonsgegevens

Contactgegevens