Elektrotechniek – Servicemonteur – Regio Den Haag

Salaris 2400 - 3100

Introductie

Ben je op zoek naar een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is? Heb jij als Servicemonteur Elektrotechniek ervaring met onderhoud- en servicewerkzaamheden in voornamelijk utiliteit en woningbouw? Laten we dan snel kennismaken!

Organisatie

Elektrotechnische installaties: ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit bedrijfspanden! Belangrijk dus dat alle installaties die het bedrijf laten functioneren, goed blijven werken. Je voert controles, onderhoud en eventuele reparaties uit. Daarnaast houdt je in een rapport nauwkeurig bij wat je hebt gedaan en hoe je de eventuele problemen van de elektrotechnische installaties hebt opgelost.

Functie

Als Servicemonteur Elektrotechnische Installaties verricht je onderhoud en/of verleen je service aan elektrotechnische installaties en/of systemen van uiteenlopende aard. Je wordt uitgedaagd door de complexiteit van storingen en het op juiste wijze oplossen hiervan. Je bent een echte teamspeler en werkt nauw samen met je andere collega’s. Je rapporteert aan de servicecoördinator.

Functie-eisen

Als Servicemonteur Elektrotechniek kan je goed met bonnen werken en heb je jouw administratie op orde. Zie jij jezelf ook als een klantgericht en klantvriendelijk persoon en herken jij jezelf in de onderstaande functie-eisen? Solliciteer dan direct!

  • Minimaal een opleiding op MBO/MTS/ LTS niveau te denken aan Elektrotechnische Installaties of gelijkwaardig op het gebied van elektrotechniek;
  • In het bezit van een VCA;
  • In bezit van rijbewijs B;
  • Bereid zijn om storingsdiensten te draaien;
  • Woonachtig in de omgeving van Den Haag. 

Aanbod

SCOUT Techniek vindt het belangrijk dat jij op pad gaat met een eigen service bus die is uitgerust met gereedschap en werkt met leuke collega’s. Daarnaast krijg jij:

  • Een uitdagende functie binnen een dynamische werkomgeving;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een goed pensioen via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
  • Doorgroei mogelijkheden;
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen.

Sollicitatie

Voor meer informatie over deze vacature neem contact met ons op via 088 – 3130690. Wij vertellen je graag meer over de organisatie en de mogelijkheden voor een kennismaking.

Je gaat solliciteren op:

Elektrotechniek – Servicemonteur – Regio Den Haag

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Delen via:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp
Email

Jordy Pieterman

Solliciteren

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Je gaat solliciteren op:

Elektrotechniek – Servicemonteur – Regio Den Haag

Persoonsgegevens

Contactgegevens