Installatietechniek – Projectleider – Regio Den Haag

Salaris 3000 - 4500

Introductie

Voor een opdrachtgever in de regio Den Haag zijn we per direct op zoek naar een Projectleider W installaties. 

Functie

Als projectleider realiseer je samen met jouw team de gestelde doelen en draag je de verantwoordelijkheid voor de juiste kwaliteit en het juiste rendement van de projecten die onder jouw leiding worden uitgevoerd. Je bewaakt de projectplanning, de kwaliteit, het budget, de veiligheid en de voortgang.

Je zorgt ervoor, dat de werkzaamheden helder zijn voor je collega’s en je zorgt voor een goede afstemming met de opdrachtgever en leveranciers.

Functie-eisen

Een energieke Projectleider met een afgeronde MBO 4 opleiding richting werktuigbouwkunde of installatietechniek. Het is een pré als je je MBO opleiding hebt aangevuld met een opleiding tot vakgerelateerde TVVL opleidingen. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent gedreven, werkt secuur en bent administratief sterk. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en bent in bezit van een VCA-VOL certificaat. Je hebt kennis en ervaring met projectmanagement en onderhoudt de kennis van recente ontwikkelingen in de branche. Daarnaast heb je kennis en inzicht van de wet- en regelgeving, marktpartijen, leveranciers, technische normen, veiligheid en materiaal.

Je bent communicatief vaardig, kunt je collega’s goed aansturen en onderhoudt contact met de klant.

Je bezit een rijbewijs B en bent woonachtig in de regio Rotterdam. Bij indiensttreding kan je een VOG overleggen.

Aanbod

Een inspirerende en afwisselende werkomgeving waar je jouw talent kan inzetten en, afhankelijk van je ambities en resultaten, verder kan ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf.

We bieden je een fulltime dienstverband. Waarbij je 40 uur per week werkt en daardoor 13 dagen ADV per jaar opbouwt. De secundaire arbeidsvoorwaarden worden in een sollicitatiegesprek toegelicht. Het salaris is afhankelijk van kennis en werkervaring.

Sollicitatie

Word jij de nieuwe Projectleider W installaties? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Voor meer informatie over deze vacature neem contact met ons op via 088 – 3130690. Wij vertellen je graag meer over de organisatie en de mogelijkheden voor een kennismaking.

Je gaat solliciteren op:

Installatietechniek – Projectleider – Regio Den Haag

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Delen via:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp
Email

Jordy Pieterman

Solliciteren

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Je gaat solliciteren op:

Installatietechniek – Projectleider – Regio Den Haag

Persoonsgegevens

Contactgegevens