Installatietechniek – Servicemonteur – Rotterdam

Salaris 2500 - 3500

Introductie

Ben jij op zoek naar een hecht familiebedrijf met korte lijntjes en veel opleidingsmogelijkheden? Woon je in de omgeving van Rotterdam én ben jij als Servicemonteur Installatietechniek op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! 

Organisatie

Onze opdrachtgever is gevestigd in een prachtig nieuw pand in Capelle aan den IJssel. Ondernemerschap en gezelligheid ligt aan de basis van de vestiging – zoals de meer dan 150 medewerkers, van werkvoorbereiders & projectleiders tot technisch beheerders en monteurs kunnen beamen. We hebben twee pijlers; technisch beheer en klant specifiek werk, waarbinnen de medewerkers verdeeld zijn in klantteams en disciplines. Ook zijn diverse specialties op deze vestiging aanwezig, van sprinklertechniek en legionellabeheersing tot energie en meet- en regeltechniek.

Functie

Als Servicemonteur Installatietechniek ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, controleren, inspecteren van en verhelpen van storingen en het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan de technische installaties van onze klanten, van hemelwaterafvoer tot HVAC-installatie tot technische ruimte. Je voert opleveringstesten uit en je zorgt voor een correcte administratie. Ook adviseer en ondersteun je de klant op het gebied van installatietechnische vraagstukken. Het draaien van storingsdiensten hoort er ook bij; onze klanten hebben regelmatig jouw expertise nodig als er iets mis is of lijkt te zijn met hun installaties. 

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal 1 jaar recente ervaring met het werken in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt minimaal een afgeronde studie op MBO3 niveau richting de installatietechniek, bij voorkeur aangevuld met vakdiploma’s (KLI-A, KLI-C, F-Gassen);
  • Bovendien ben je in het bezit van VCA en een rijbewijs B;
  • Je bent als hét visitekaartje van onze opdrachtgever representatief, communicatief vaardig en klantvriendelijk – omdat service de kern van je werk is.

Aanbod

  • Jij krijgt een salaris dat past bij jouw werkervaring volgens onze CAO klein metaal en een aantrekkelijke pensioenregeling.
  • Wij bieden jou een vast dienstverband.
  • Jij hebt recht op 25 vakantie– en 13 ADV dagen.
  • Jij werkt bij een gezellig familiebedrijf met veel aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Wij geven jou de ruimte door vrijheid en creativiteit toe te kunnen passen in jouw werk.

Sollicitatie

Voor meer informatie over deze vacature neem contact met ons op via 088 – 3130690. Wij vertellen je graag meer over de organisatie en de mogelijkheden voor een kennismaking.

Je gaat solliciteren op:

Installatietechniek – Servicemonteur – Rotterdam

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Delen via:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp
Email

Jordy Pieterman

Solliciteren

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Je gaat solliciteren op:

Installatietechniek – Servicemonteur – Rotterdam

Persoonsgegevens

Contactgegevens