Installatietechniek – Technisch Beheerder – Regio Amsterdam

Salaris 3000 - 4200

Introductie

Ben jij op zoek naar een hecht familiebedrijf met korte lijntjes en veel opleidingsmogelijkheden? Woon je in de omgeving van Amsterdam én ben jij als Technisch Beheerder op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Functie

Als Technisch Beheerder Installatietechniek ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van technische installaties bij je eigen klantenportefeuille.

Je bent financieel en operationeel eindverantwoordelijk voor de beheerscontracten (diverse SLA modellen zoals prestatiecontract of inspanningscontract); daarnaast zorg je dat de omzetdoelstellingen worden bereikt. Als technisch beheerder ben je ook verantwoordelijk voor het optimaal beheren van de belangen van de opdrachtgever in relatie tot de gebouw gebonden installaties. Samen met de servicemonteurs ben je dagelijks in de weer voor een efficiënte en rendabele uitvoering van beheerscontracten volgens opgegeven specificaties en planning, maar ook het beheren en coördineren van extra werken behoort tot jouw (financiële) verantwoordelijkheid. Als aanspreekpunt voor opdrachtgevers, onderaannemers en monteurs ben je altijd op de hoogte van het complete plaatje.

Vanuit je adviserende rol probeer je ook jouw klanten zo goed mogelijk te informeren over de aanvullende mogelijkheden en diensten. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het (mede) opstellen van meerjaren onderhoudsprognoses (MJOP). Door een goede nazorg zorg je voor uitdieping van klantrelaties. Je zorgt tenslotte voor een correcte projectadministratie, juiste prognoses en rapportages en ziet commerciële kansen.

Functie-eisen

Voor deze positie zoeken wij iemand die zich herkent in het volgende profiel:

  • Je hebt minimaal 2 jaar recente ervaring met het werken in een vergelijkbare functie
  • Je hebt minimaal een afgeronde studie op MBO4 niveau richting de installatietechniek, elektrotechniek, energietechniek of aanverwant;
  • Als zelfstandige technicus ben je flexibel en stressbestendig, want geen klant of storing is hetzelfde.
  • Tenslotte ben je natuurlijk in het bezit van een rijbewijs B.

Sollicitatie

Voor meer informatie over deze vacature neem contact met ons op via 088 – 3130690. Wij vertellen je graag meer over de organisatie en de mogelijkheden voor een kennismaking!

Je gaat solliciteren op:

Installatietechniek – Technisch Beheerder – Regio Amsterdam

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Delen via:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp
Email

Jordy Pieterman

Solliciteren

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Je gaat solliciteren op:

Installatietechniek – Technisch Beheerder – Regio Amsterdam

Persoonsgegevens

Contactgegevens