Aan de slag als Servicemonteur Beveiligingstechniek

Op zoek naar een baan die écht bij je past? Kies voor een carrière als Servicemonteur Beveiligingstechniek! Zo kun je je specificeren op een facet van het vak en heb je mooie doorgroeimogelijkheden.

Geef jouw carrière een boost, check je salaris!

Doe de salarischeck en ontdek wat jij waard bent.

Wat doet een Servicemonteur Beveiligingstechniek?

Als Servicemonteur Beveiligingstechniek werk je aan storingen van bijvoorbeeld beveiligingssystemen en toegangssystemen. Daarnaast voer je preventieve werkzaamheden en onderhoud uit aan deze systemen. Je moet dus houden van afwisselend werk! Spreekt dit je aan? Solliciteer dan direct.

Dit bieden wij jou

Ontdek onze vacatures

Waarom SCOUT?

Bij SCOUT Techniek staat een persoonlijke benadering centraal. Sinds 2019 helpen onze carrièreboosters gedreven professionals in de techniek om de volgende stap in hun loopbaan te zetten. We beschikken over een uitdagend en divers vacatureportfolio en bieden daarmee prachtige carrièrekansen. We houden ons team graag klein en scherp: kwaliteit staat namelijk voorop en mag nooit onderdoen voor groei of aantallen.

Herken jij jezelf? Let’s meet!

Voldoe jij aan de volgende competenties? Dan is een carrière als Servicemonteur Beveiligingstechniek voor jou weggelegd!

Solliciteer direct op een van onze openstaande vacatures of neem contact met ons op om te kijken wat SCOUT Techniek voor jou kan betekenen.