Servicemonteur Elektrotechniek

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière en haal jij energie uit het oplossen van lastig te doorgronden problemen? Kies dan voor een carrière als Servicemonteur Elektrotechniek!

Geef jouw carrière een boost, check je salaris!

Doe de salarischeck en ontdek wat jij waard bent.

Wat doet een Servicemonteur Elektrotechniek?

Als Servicemonteur Elektrotechniek los jij problemen op. Natuurlijk verschillen de problemen en werkzaamheden per opdrachtgever, maar over het algemeen ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden, controleren, inspecteren én verhelpen van storingen. Daarnaast voer je preventief en correctief onderhoud aan diverse elektronische installaties.

Dit bieden wij jou

Ontdek onze vacatures

Waarom SCOUT?

Sinds 2019 helpen onze carrièreboosters gedreven professionals in de techniek om de volgende stap in hun loopbaan te zetten. We beschikken over een uitdagend en divers vacatureportfolio en bieden daarmee prachtige carrièrekansen. Bij SCOUT Techniek staat een persoonlijke benadering centraal. We houden ons team graag klein en scherp: kwaliteit staat namelijk voorop en mag nooit onderdoen voor groei of aantallen.

Herken jij jezelf? Let’s meet!

Voldoe jij aan de volgende competenties? Dan is een carrière als Servicemonteur Elektrotechniek voor jou  weggelegd!

Solliciteer direct op een van onze openstaande vacatures of neem contact met ons op om te kijken wat SCOUT Techniek voor jou kan betekenen.