Aan de slag als Servicemonteur Installatietechniek

Kies voor een functie als Servicemonteur Installatietechniek en maak de volgende stap in jouw carrière! Binnen de installatietechniek kun je je specialiseren op tal van gebieden, je hoeft je dus geen zorgen te maken over doorgroeimogelijkheden. Interesse? Solliciteer of neem contact met ons op!

Geef jouw carrière een boost, check je salaris!

Doe de salarischeck en ontdek wat jij waard bent.

Wat doet een Servicemonteur Installatietechniek?

Installatietechniek is een breed vakgebied en is moeilijk om in één zin samen te vatten. Binnen de installatietechniek draait het niet alleen om het ontwerpen en realiseren van installaties maar ook om de aanleg, de bouw en het onderhoud van een installatie. Installatietechniek is veelal verbonden aan de bouw en industriële sectoren.

Als Servicemonteur Installatietechniek ben je bezig met het vervangen, repareren, onderhouden en controleren van verschillende soorten installaties. Bijvoorbeeld installaties voor gas, centrale verwarming en water. Vind je dit te breed? Kies er dan voor om je te specialiseren in bijvoorbeeld de brand- of beveiligingstechniek of airco’s en warmte-terugwin-installaties. Als Servicemonteur Installatietechniek ben je werkzaam binnen de storingsdienst of onderhoudsafdeling.

Dit bieden wij jou

Ontdek onze vacatures

Waarom SCOUT?

We houden ons team graag klein en scherp: kwaliteit staat namelijk voorop en mag nooit onderdoen voor groei of aantallen. Sinds 2019 helpen onze carrièreboosters gedreven professionals in de techniek om de volgende stap in hun loopbaan te zetten. We beschikken over een uitdagend en divers vacatureportfolio en bieden daarmee prachtige carrièrekansen. Bij SCOUT Techniek staat een persoonlijke benadering centraal.

Herken jij jezelf? Let’s meet!

Voldoe jij aan de volgende competenties? Dan is een carrière als Servicemonteur Installatietechniek voor jou weggelegd!

Solliciteer direct op een van onze openstaande vacatures of neem contact met ons op om te kijken wat SCOUT Techniek voor jou kan betekenen.